محل تبلیغات شما


البته گویش هایی که بوسیله گوگل تحت عنوان  طراحی اپلیکیشن گویش قانونی این پلتفرم معرفی گردیده اند، جاوا و کاتلین می‌باشند. گویش‌های دیگر به طور پیش فرض بوسیله اندروید پشتیبانی نمی شوند. برای به کارگیری از اینگونه گویش‌ها ابزارهایی به مراد تبدیل کدها به خروجی قابل نصب در اندروید بسط داده شده‌است. در مجموع رایج‌ترین لهجه‌های اپ نویسی که کارکشته به بسط نرم افزار‌های اندرویدی می‌باشند عبارتند از:

گویش اپ نویسی جاوا
لهجه اپ نویسی کاتلین
لهجه اپ نویسی جاوا اسکریپت
گویش اپ نویسی سی شارپ
لهجه اپلیکیشن نویسی پایتون
گویش اپلیکیشن نویسی بیسیک
گویش اپ نویسی دارت
تعیین و یادگیری گویش اپلیکیشن نویسی
گسترش اپ اندرویدی با جاوا

شاید با معرفی گویش‌های اپ نویسی در قسمت پیشین، برای گزینش گویش گزینه نظرتان کمی سردرگم گردیده باشید. همان طور که اشاره شد، گزینش لهجه نرم‌افزار نویسی برای عده ای که قصد ورود به دنیای نرم افزار نویسی دارا هستند، قادر است امری سخت باشد. لهجه‌های اپلیکیشن نویسی تنها ابزارهایی می باشند که برای پیاده سازی ایده‌های برنامه نویس ها به عمل میروند. بدین ترتیب در حالتی که مقصود و قصدمان از اپلیکیشن نویسی را بدانیم، آنقدرها هم که تصور می کنید، گزینش گویش امری پیچیده وجود ندارد.

شاید تعیین لهجه‌های نرم افزار نویسی غیر قانونی برای اشخاصی که به بقیه گویش‌های اپ نویسی اشراف دارا‌هستند، امری منطقی باشد. چون می خواهند با زبانی که میدانند وارد دنیای نرم افزار نویسی تلفن همراه شوند. برای مثال افرادی که اپ نویس سی شارپ میباشند می توانند از تکنولوژی زامارین استعمال نمایند. چون دیگر نیاز به صرف دوران برای یادگیری زبانی تازه نخواهند داشت و در کمترین بازه زمانی میتوانند اپ‌های اندرویدی را گسترش دهند.

ولی برای عده ای که تصمیم دارا هستند به یک کارشناس اندروید تبدیل شوند و تنها به گسترش قابل انعطاف افزارهای اندروید بپردازند، شایسته ترین تعیین گویش جاوا یا این که کاتلین خواهد بود. چون مطلقا در مراحل توسعه و گسترش قابل انعطاف افزارهای اندرویدی با اشتباهات و سوالهای متعددی رو به رو خواهید شد. معمولا پاسخ اینگونه معضل‌ها را در اوراق کتابخانه ها، نمونه‌های گوگل، تارنما‌های سوال و جواب مانند Stackoverflow و. پیدا خواهید کرد. ولی به جهت اینکه گویش جاوا تحت عنوان لهجه قانونی اندروید عمر بیشتری در توسعه و گسترش این سیستم استدلال داشته میباشد، اکثر این منابع از لهجه جاوا به کار گیری می‌نمایند. گویش جاوا نسبت به بقیه لهجه ها پیچیدگی‌های خودش را داراست البته در شرایطی‌که به طور اصولی آن را حافظه بگیرید، در حوزه توسعه و گسترش اندروید برنده خواهید شد.

آشنایی اصول نرم‌افزار نویسی شی گرا
یادگیری اپ نویسی اندروید

همان طور که در قسمت پیشین گفته شد، در‌حالتی که تصمیم دارید به طور ماهر و تخصصی اپ‌های اندروید را بسط دهید شایسته ترین مورد برای گزینش شما، گویش اپ نویسی جاوا میباشد. از آنجایی که لهجه اپ نویسی جاوا ذاتا یک گویش شی گرا میباشد، آشنایی مفاهیم شی گرایی به پیش نیازهای یادگیری اندروید اضافه می گردد. اما کدنویسی به نحوه شی گرایی در بقیه لهجه‌ها هم به کار گیری میشود ولی در جاوا به کارگیری از این قانون ها یک اام میباشد.

شی گرایی در نرم افزار نویسی قادر است ایرادات متعددی را برای شما حل نماید و منجر بی آلایش‌خیس شدن پروسه کدنویسی خواهد شد. از آنجایی که مفاهیم شی گرایی به شدت به دنیای حقیقی و واقعی مجاورت میباشد، شعور آن برای نرم‌افزار نویس سهل خواهد بود. در شی گرایی برخلاف طریق‌های کدنویسی دیگر مانند راه ای به مکان دست و پنجه قابل انعطاف کردن با تعداد متعددی متغیر و توابع، مستقیما با شی ءها (Objects) فعالیت میکنید (در پی به طور مفصل به مفاهیم شی گرایی میپردازیم اما در‌حالتی که برای یادگیری و بکارگیری شی گرایی شتاب دارید میتوانید از فراگیری مجازی مبانی و مفاهیم شی گرایی سون لرن استعمال فرمائید).

با کدنویسی به طرز شی گرا علاوه بر اینکه مدیر و حفظ کدهای شما شل‌خیس می گردد، معیار و بازه زمانی کدنویسی هم به مقدار متعددی کاهش خواهد یافت. مزیت دیگری که کدنویسی شی گرا در دست شما قرار میدهد این میباشد که شما به راحتی میتوانید از کدهایی که نوشته اید در پروژه‌های دیگر به کارگیری فرمائید و این امکان قادر است به شدت معیار کدنویسی شمارا کم کند.

بازه زمانی یادگیری نرم افزار نویسی اندروید
همان گونه که دیدید گزینش لهجه اپ نویسی برای بسط برنامه‌های اندرویدی بستگی به هدف ها شما داراست. بعداز گزینش گویش نرم‌افزار نویسی، صرفا چیزی که به آن نیاز خواهید داشت یک کامپیوتر یا این که لپ تاپ عادی میباشد که بتواند قابل انعطاف افزارهایی مانند Android Studio را اجرا نماید. بعد از آن فقط چیزی که در میان شما و تبدیل شدن به یک نرم افزار نویس ماهر جای دارد، به چنگ آوردن یک تصمیم مطمئن و صرف 6 ماه دوران برای یادگیری گویش گزینه نظرتان میباشد.


طراحی و ساخت اپلیکیشن موبایل حرفه ای

بهترین رابط کاربری اندروید

اشنایی با اپ های موبایل

نویسی ,اپ ,شی ,گویش ,جاوا ,اندروید ,اپ نویسی ,شی گرایی ,نرم افزار ,افزار نویسی ,قابل انعطاف ,قابل انعطاف افزارهای ,گویش گزینه نظرتان

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

فرکتال آب گل میخک دانلود بازی ☜بـــ☂ـاران عشـــღــق☞ bamana مد دختر سپتیک تانک پلی اتیلن blog شکوفه سیب